#گزارش_مجمع #وبانک

اهم فعالیت های صورت گرفته توسط شرکت:
– نکته ای که مدیر عامل شرکت در این مجمع به آن اشاره کرد، واگذاری شرکت‌های کم بازدهی همچون کارتن ایران و دشت مرغاب در راستای تحقق بندهای ۱۶ و ۱۷ قانون رفع موانع تولید رقابت پذیر بود. البته وی توضیحاتی در خصوص فروش مزایده‌ای شرکت معدنی سنگان به صورت زیر ارائه کرد:
حجم خالص سرمایه گذاری در این پروژه بالغ بر دو هزار میلیارد تومان بوده که با فعالیت مناسب شرکت موفق به بهره‌برداری این پروژه در زمانی ۴ ماه جلوتر از برنامه شده است. البته گفتنی است گروه توسعه ملی نیز در ۶ ماه مبلغی افزون بر ۴۵۰ میلیارد تومان نقدینگی به پروژه مذکور تزریق کرد و در پایان بهره برداری از این پروژه، گروه توسعه ملی شرکت صنعتی سنگان را در قالب فروش مزایده‌ای به شرکت فولاد خوزستان به جهت تکمیل زنجیره ارزش واگذار کرد.
– در صنعت ساختمان، پروژه ۱۳۰ هزار متری الدوز تبریز به پایان رسیده و واگذار شده است و سود قابل قبولی از این واگذاری به شرکت ساختمانی زیرمجموعه «وبانک» تخصیص یافته است.
– با فعالیت های انجام شده، «سیدکو» به سرمایه ۴۸۰ میلیارد تومانی رسیده و پتروشیمی شازند ۸۰۶ میلیارد تومانی و ایران ترانسفو ۳۷۵ میلیارد تومانی شده است و همچنین سرمایه توسعه صنعتی بهشهر به ۸۰۰ میلیارد تومان رسید.
– در سال ۹۶ هلدینگ شفادارو و شرکت صنعتی شوینده بهشهر برای اولین بار در بورس عرضه شدند. پس از آن نماد شرکت کشت و صنعت پارس نیز درج نماد شد که به زودی عرضه اولیه می شود. طبق گفته های غریب پور فعالیت های صورت گرفته در شرکت پارس به شرح زیر می باشد:
۱) پروژه ۴۲۰۰هکتار تبدیل اراضی دیم به آبی ۲) تولید دانه هیبرید کلزا ۳) ایجاد حوضچه پرورش ماهی ۴) افزایش هزار واحد راس گاو

با توجه به موارد یاد شده شرکت گروه توسعه ملی با تحقق ۱۰۰ درصدی اهداف از پیش تعیین شده، سود خالص ۱۳۴۸ میلیارد تومانی را برای سال مالی منتهی به ۲۹ اسفند ۹۶ به ثبت رسانده است.

پروژهای در دست اقدام شرکت:
۱- بهسازی خط تولید شرکت مخمل و ابریشم کاشان
۲- همکاری با شرکت طرح و توسعه آینده پویا به جهت شرکت در فن آوری‌های نوین
۳- خط انتقال کیلینگر سیمان صادراتی کنگان
۴- بهره برداری از خط تولید سیمان سفید کرمان
۵- ورود به کسب و کارهای دانش بنیان از طریق شرکت کارآفرینان سبز خلیج فارس
۶- در خصوص شاخص جدید IFRS نیز شرکت گروه توسعه ملی اولین مجموعه ای است که این مدل را در حسابداری و گزارشگری مالی سال ۹۶ خود پیاده کرده است.
با تلاش‌های صورت گرفته در مجموعه شرکت، پروژه صنایع پتروشیمی قشم را تصویب و برنامه ریزی‌هایی جهت آغاز عملیات اجرایی آن در سال جاری صورت گرفته است که مهم‌ترین آن آغاز مشارکت عملیاتی با پتروشیمی شازند و لورگی آلمان برای اخذ پیمانکار می باشد. طی هدف گذاری های انجام شده برای پروژه مذکور، تولید ۵۰۰ هزار تن پلی پروپیلن در سال در نظر گرفته شده است. این پروژه به سرمایه گذاری ۵/۱ میلیارد دلاری نیاز دارد که ۸۰ درصد آن به صورت فایننس خارجی تامین خواهد شد. گفتنی است با توجه به جذابیت محصول پلی پروپیلن در بازارهای خارجی و نیز موقعیت استراتژیک پتروشیمی قشم و معافیت ۲۰ ساله مالیاتی این شرکت و در آخر تخفیف خوراک منطقه قشم امتیازاتی برای این فعالیت شرکت محسوب شود.
خلاصه‌ای از عملکرد شرکت در حوزه مالی:
– در سال گذشته با واگذاری مقداری از سهام و پرتفوی پتروشیمی خارک، درآمد شرکت به رقم ۹۶۵ میلیارد تومان رسید که موجب شد تا سود خالص شرکت به عدد ۹۴۰ میلیارد تومان افزایش یابد. از این رو با افزایش ۱۰ درصدی سود واقعی نسبت به پیش بینی ابتدای سال ۹۶ به رقم ۵۷۸ ریال رسید.

– در سرمایه گذاری ها سودی که شرکت در قالب سود تقسیمی از زیرمجموعه های خود دریافت کرده است بالغ بر۸۱۵ میلیارد تومان بود. همچنین شرکت در سال گذشته اقدام به فروش ۳۵۰ میلیارد تومان سرمایه گذاری های خود کرد که ۱۳۳ میلیارد تومان سود ناشی از این فروش عاید شرکت شد.‌

در پایان مدیرعامل خبر خوشی را به سهامدارن شرکت در خصوص افزایش ۲۵ درصدی سود در سال جاری داد وگفت: از آنجا که شرکت سود ۶۰۰ میلیارد تومانی حاصل از فروش پروژه سنگان را در صورت های مالی سال قبل گزارش نکرده است، درآمد هر سهم در پایان سال جاری افزایش قابل ملاحظه ای یافته و به رقم ۷۷ تومان برسد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *