مجوز دوم برای بازارساز / ۴ ابزار جدید برای مدیریت سیاست پولی و ارزی
💠پس از مجوز ابتدای هفته به بازارساز برای مداخله در بازار ارز، روز گذشته مجوز دوم نیز صادر شد. مجوز دوم تنها بر سیاستهای ارزی متمرکز نیست و سیاستهای پولی را نیز شامل میشود.
💠 براساس تصویب شورایعالی هماهنگی اقتصادی، ۴ ابزار جدید برای مدیریت سیاستهای ارزی و پولی پیشبینی شده است. در واقع این مجموعه سیاستی، ۳ امکان جدید به بانک مرکزی داده و یک امکان نیز برای سرمایهگذاران خارجی در نظر گرفته است؛
💠 بهطوریکه بانک مرکزی از این پس، مجاز به «انتشار اوراق مشارکت ارزی-ریالی در بازار سرمایه»، «گرفتن موقعیت خرید و فروش در بازار دوم» و «عملیات بازار باز» شده است.
💠 شورای عالی هماهنگی اقتصادی در ابزار چهارم تصمیم گرفته تا اقامت پنجساله به اتباع خارجی اهدا کند که حداقل به میزان ۲۵۰ هزار دلار در کشور سرمایهگذاری کنند.