گزارش مجمع کاشی و سرامیک سینا (کساوه)

مجمع عمومی عادی سالیانه صاحبان سهام شرکت براساس آگهی منتشره در سامانه کدال در تاریخ ۱۳۹۷/۰۴/۱۱ در خصوص دعوت به مجمع عمومی عادی سالیانه راُس ساعت ۰۹:۰۰ روز دوشنبه مورخ ۱۳۹۴/۰۴/۲۳  درمحل هتل پارسيان استقلال برگزار گردید و در خصوص دستور جلسات تصمیم گیری نمود.

  1. در سال ۹۶ مبلغ فروش داخلی و صادراتی شرکت یکسان و برابر با ۵۰ درصد بوده با این تفاوت که حاشیه سود فروش داخلی برابر با ۳۵ درصد ولی حاشیه سود فروش صادراتی تنها ۱% بوده است که از دلایل افت حاشیه سود صادراتی نسبت به سال گذشته (۱۴%) می توان به افزایش هزینه های بازاریابی برای مقاصد جدید صادارتی اشاره کرد.
  2. بازار مصرفی کاشی و سرامیک در کشور همچنان رکودی دنبال می شود به همین خاطر شرکت مجبور است که ۵۰ درصد محصولات خود را صادر کند.
  3. هم در بازار داخلی به واسطه مازاد تولید و رکود فراگیر وهم در بازار صادراتی، بازار به شدت رقابتی شده است؛ با این حال شرکت کاشی و سرامیک سینا که دارای کیفیت بهتر نسبت به سایر رقبا و دارای ۴ برند معتبر می باشد توانسته است نرخهای فروش داخلی خود را نسبت به ابتدای سال ۱۰ درصد افزایش و نرخ های صادراتی را نیز حدود ۲۰ تا ۳۰ درصد نسبت به ابتدای سال افزایش دهد.
  4. عوارض واردات مواد اولیه مصرفی شرکت نسبت به سال گذشته افزایش یافته است ولی طبق قانون در ازاء صادرات محصول، واردات مواد اولیه معاف از عوارض خواهد بود که این مهم در کنار معافیت مالیاتی حاصل از صادرات، انگیزه صادارت را افزایش می دهد.
  5. در حال حاضر شرکت به ۱۵ کشور محصول صادر می کند که کشور عراق با سهم ۶۰ درصدی در رتبه نخست قرار دارد.
  6. شرکت در فروردین ماه تعمیرات سالیانه داشته است و اردیبهشت ماه نیز به دلیل تغییرات نرخ ارز شرکت در تهیه مواد اولیه با کمی مشکل مواجه شد که به همین دلیل تولید مطابق برنامه پیش نرفت ولی در حال حاضر تولید مطابق برنامه در حال انجام است.
  7. شرکت برای سومین بار از ابتدای سال برای محصولات صادراتی خود برای تحویل مرداد ماه افزایش نرخ لحاظ کرده است.
  8. در سال ۹۶ شرکت ۷ درصد وجوه فروش صادراتی خود را اسکناس دلار دریافت کرده است و مابقی را به صورت ریالی دریافت کرده است ولی امسال این درصد حدودا به ۱۵ می رسد(صادرات به ارمنستان و روسیه).
  9. شرکت الزامی به واریز ارز خود به سامانه نیما ندارد به شرطی که بازار توافقی ارز شکل بگیرد شرکت میتواند ارز صادراتی مازاد خود را از طریق صرافی در بازار آزاد به فروش رساند.
  10. بخشی از ارز صادراتی شرکت جهت تامین مواد اولیه وارداتی مصرف می شود.

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *