گزارش مجمع عمومی عادی سالانه شرکت باما


شرکت باما

مجمع عمومی عادی سالانه شرکت باما با حضور بیش  از ۸۸ درصد از سهامداران و با ریاست آقای فرهنگ حسینی در سالن همایش‌های اتاق بازرگانی برگزار شد. در ابتدای مجمع آقای حسن اسلامی قانع مدیرعامل شرکت به ارائه گزارش هیئت مدیره پرداختند که مهمترین بخش‌های آن به شرح زیر می‌باشد:

شرکت باما به عنوان اولین تولیدکننده سولفور روی و سرب در کشور شامل دو خط فلوتاسیون و تولید کنسانتره با ظرفیت خاک ورودی مجموع ۲ هزار تن در روز و خط سوم ۶۰۰ تن در روز می‌باشد. روش استخراج در این شرکت تاکنون بصورت روباز و زیرزمینی بوده است ولی سال ۹۷ آخرین سال استخراج روباز شرکت بوده است. خروجی این خط‌ها کنسانتره روی ۵۰ درصد و کنسانتره سرب ۶۰ درصد می‌باشد.

در سال ۹۵ خط هوی مدیا که برای پرعیارسازی خاک ورودی استفاده می‌شود بصورت کامل بازسازی شده است و برای سال گذشته نیز بازسازی خط ۲ فلوتاسیون در دستور کار شرکت قرار گرفت. بازسازی این خط کاملا به دست متخصصان داخلی خود شرکت صورت گرفت و تنها آسیاب مورد نیاز آن از کشور ترکیه خریداری شده است.

در دو سال گذشته شرکت اقدام به خرید ۴دستگاه حفاری و اکتشاف کرده است که امکان اکتشاف در اعماق بالا را ممکن می‌سازد. این دستگاه‌ها علاوه بر افزایش سرعت استخراج زیرزمینی، اکتشافات شرکت برای کشف معادن جدید را نیز میسر خواهد ساخت.

درخواست پذیرش شرکت ذوب روی اصفهان به شرکت بورس داده شده است و در صورت پذیرش، عرضه بخشی از سهام آن صورت خواهد پذیرفت. علت تاخیر در عرضه این شرکت نوع فعالیت و ارتباط این شرکت با شرکت باما می‌باشد.

در سال گذشته وزارت صنعت برای مجوز صادرات شرط گذاشته بود که به ازای ۱تن عرضه در بورس کالا مجوز ۴تن صادرات شمش صادر خواهد شد. میزان تولید شمش در کشور سالانه ۲۰۰-۲۳۰ هزار تن می‌باشد. به دلیل همین محدودیت‌های میزان فروش شرکت کمتر از تولید بوده است.

در سال گذشته در حدود ۶۵۰ هزار تن ماده معدنی استفاده شده است که بیش از ۹۵ درصد از آن از معادن خود شرکت استخراج شده است. میانگین عیار روی این خاک در حدود ۳ درصد و عیار سرب کمتر از ۱ درصد بوده است.

شرکت با سهم ۳۰ درصدی در شرکت جلگه‌های آسمانی مشارکت کرده است. این شرکت یک طرح تولید کنسناتره مس می‌باشد. هزینه‌های اکتشاف این طرح در حدود ۱۰۰ میلیارد تومان برآورد می‌شود. سرمایه گذاری مورد نیاز برای کارخانه کنسانتره در حدود ۳۰۰ میلیون دلار برآورد می‌گردد.

برنامه افزایش سرمایه از محل سود انباشته در دست بررسی می‌باشد و در صورت تایید هیئت مدیره درخواست آن به سازمان بورس ارائه خواهد شد.

در پایان مجمع تقسیم سود ۲۴۷ریالی به ازای هر سهم را مصوب نمود. حق حضور اعضای هیئت مدیره ماهانه ۵ میلیون ریال ناخالص و پاداش هیئت مدیره ۲٫۰۰۰ میلیون ریال تعیین شد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *