گزارش مجمع شرکت دوده صنعتی پارس (شدوص)

مجمع عمومی عادی سالیانه دوده صنعتی پارس (شدوص) در تاریخ ۱۳۹۷/۰۲/۲۵در هتل المپیک برگزار گردید. شرکت در سال مالی ۱۳۹۶ توانست ۵۶۹ ریال سود به ازای هر سهم محقق کند و با توجه به آنکه شرکت ۶۳۲۱۳۵ میلیون ریال زیان انباشته دارد، نتوانست سودی در مجمع تقسیم کند.

شرکت در سال مالی ۱۳۹۶ توانست ۲۵۶۶۸ تن محصول بفروشد که در مقایسه با سال مالی گذشته ۲۹% افزایش در مقدار فروش شرکت بوده‌است. همچنین در سال مالی گذشته نرخ فروش محصولات به دلیل افزایش مواد اولیه تولید دوده به میزان ۴۵درصد افزایش داشته است.

به منظور ارتقا و بروز نمودن سطح تکنولوژی تولید کارخانه طی سال‌‎‌های آینده در نظر است پروژه جایگزینی راکتورهای خطوط تولید با راکتورهای نوع جامبو تعریف شود و براساس طرح بازنگری شده، مقرر شد راکتورهای خط هارد با بودجه اولیه ۲۹۴ میلیارد ریال تبدیل به راکتورهای جامبو گردد. اهداف اصلی طرح به قرار زیر است:

  • کاهش ضریب مصرف مواد اولیه به میزان ۱۸%
  • افزایش ظرفیت تولید خط هارد از ۱۵۰۰۰ تن به ۲۰۰۰۰ تن دوده صنعتی در سال
  • کاهش مصرف گاز و آب مصرفی خط هارد با مقدار حدود ۳۵ درصد

 

در خصوص فروش داخلی محصولات شرکت الزامی ندارد و برنامه دارد فروش صادراتی خود را افزایش بدهد و از ارز محل صادرات ، روغن خارجی و تجهیزات مورد نیاز خود را بخرد.

همچنین در خصوص ترکیب مواد اولیه گفته شد که در گریدهای تولیدی متفاوت است اما به طور تقریبی ۲۰% مواد اولیه را cfo و ۶۰% اکستراکت و ۲۰% را قطران تشکیل می‌دهد.

شرکت برنامه افزایش سرمایه از محل تجدید ارزیابی دارایی‌ها را دارد و پیش بینی می شود در گزارش ۶ ماهه شرکت وضعیت ترازنامه بهبود خواهد یافت.

فروش دفتر شرکت فعلا منتفی شده ‌است زیرا با افزایش سرمایه از محل تجدید ارزیابی نیازی به فروش آن نیسست

در سال جاری شرکت برنامه اورهال دارد و برای آن یک ماه دیده ‌شده‌ است. که این برنامه اورهال را در ماه‌های مختلف سال تقسیم می کند تا بتواند ظرفیت تولید خود را حفظ کند و ۲۸۰۰۰ تن را محقق کند.

در پایان نماینده تاپیکو به تصمیم مجموعه خود برای فروش شدوص اشاره کرد .

همچنین در توضیحات مربوط به بندهای گزارش حسابرس به نکات با اهمیت زیر اشاره گردید :

۴ – سرفصل حساب‌های دریافتنی تجاری و غیرتجاری به شرح یادداشت توضیحی ۲-۱-۵ شامل طلب از آقای یوسف خرسند رفتار به مبلغ ۶۳ میلیارد ریال مربوط به سال ۱۳۹۵ و به شرح یادداشت توضیحی ۱-۱-۵ شامل چک‌های دریافتی از کارخانه کیان تایر به مبلغ ۲۲ میلیارد ریال مربوط به سال مورد گزارش است که در سررسید وصول نشده‌است. اقدامات حقوقی شرکت جهت وصول مطالبات به نتجه نرسیده، در نتیجه برای مطالبات یادشده باید ذخیره مطالبات مشکوک الوصول منظور شود، ولی تعیین مبلغ آن در حال حاضر میسر نشده‌است.

پاسخ: در خصوص آقای خرسند رفتار، ایشان از شرکت پولی را گرفته بودند و در شرکت هیچ سندی ارائه نشده ‌بود . در سال گذشته ۶۲ میلیارد ریال ایشان به شرکت بدهکار بودند که با سود آن ۷۵ میلیارد ریال می‌شود و طی پیگیری‌های قضایی ایشان بدهی خود را پذیرفتند و به مبلغی دو برابر بدهی شان ، شرکت چک دریافت کرد که برگشت خورده ‌است . ایشان زمینی در احمد آباد مستوفی دارند که ۳ هکتار آن سهم دوده صنعتی می‌شود و ارزش آن ۸۲ میلیارد ریال می‌باشد و شرکت می‌تواند آن را مصادره کند ولی نمی‌خواهد یک دارایی به دارایی‌های دیگرش اضافه شود.

در خصوص شرکت کیان تایر ، ۶۰۰ میلیون تومان از بدهی شرکت از طریق وصول مطالبات کیان تایر از شرکت زامیاد تسویه شد و تا ۶ ماه دیگر این موضوع به نتیجه می‌رسد.

 

۸- عملیات شرکت در سال ۱۳۹۵ منجر به زیان شده به طوری که زیان ناخالص شرکت در پایان سال قبل ۶۱ میلیارد ریال بوده که پس از ثبت تعدیلات سنواتی به شرح یادداشت توضیحی ۲۶ و اصلاح اقلام مقایسه‌ای به مبلغ ۹۳ میلیارد ریال افزایش یافته‌است. بخشی از زیان عملیاتی آن سال ناشی از خرید مواد اولیه به نرخ‌های بالاتر از نرخ‌های بازار بوده‎‌است.

پاسخ : شرکت در سال گذشته معادل ۳ میلیارد و ۱۰۰ میلیون تومان هزینه استهلاک را کمتر در نظر گرفته‌بود.درخصوص خرید مواد اولیه به قیمتهای بالاتر از قیمتهای بازار، این اقدام از طریق دادگاه در حال پیگیری است .

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *