اداره اطلاعات انرژی آمریکا: آمریکا تا پایان امسال بزرگترین تولید کننده نفت جهان می‌شود. این درحالی است که کشورهای عضو اوپک در تنگنای تولید و فشار قیمتها قرار دارند..

آمریکا تا پایان امسال بزرگترین تولید کننده نفت جهان میشود

اداره اطلاعات انرژی آمریکا اعلام کرد انتظار می‌رود که رشد تولید نفت خام آمریکا در سال میلادی جاری نسبت به پیش‌بینی‌های قبلی اندکی آهسته شود اما این کشور با رکورد تولید ۱۰٫۸۸ میلیون بشکه در روز، سال ۲۰۱۸ را به عنوان بزرگترین تولیدکننده نفت جهان به پایان می‌رساند.

اوج تولید سالانه آمریکا ۹٫۶ میلیون بشکه در روز بود که در سال ۱۹۷۰ به ثبت رسیده بود. انتظار می‌رود در سال ۲۰۱۹ تولید نفت آمریکا به ۱۲٫۰۶ میلیون بشکه در روز بالغ شود که ۱٫۱۸ میلیون بشکه در روز بالاتر از سال ۲۰۱۸ خواهد بود.

خبر دیگر نفتی اینکه عمان تولید نفت خود را ۲ درصد از ماه ژانویه سال آینده میلادی به مدت ۶ ماه کاهش می دهد .

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *